Radišići Port@l


Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/radisici/public_html/old/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0

Zaključci sa sastanka Udruge Fra Vladimir Kozina,održanog dana 29.01.2016 godine

Krvnica Zaključci sa sastanka Udruge Fra Vladimir Kozina,održanog dana 29.01.2016 godine

 

1.Potrebno je napraviti Završni račun Udruge sukladno zakonskim propisima za 2015-tu godinu te se za isto zadužuju Željko Tomić, Milenko Miličević i Tonko Rogić sa rokom do 20.02.2016 godine.

2.Potrebno je napraviti popis obavljeni radova u tijeku 2015-te godine kao i plan radova za 2016-tu godinu,te takvo izvješće sa izvodom iz financijskog izvješća iz Završnog računa,putem aktivista udruge dobije svako domaćinstvo koje je korisnik usluga i plaća naknadu za održavanje groblja.

Za isto se zadužuju Ante Primorac,Lukas Markić i Goran Spajić za dostavu podataka o obavljenim i planiranim radovima a Željko Tomić za objedinjavanje plana i kratkog financijskog izvješća koje će se dostaviti svim zainteresiranim domaćinstvima.

3.Upravni odbor prihvaća korigiranu ponudu Zlatana Nosića za bojanje drvenih otvora na objektu mrtvačnice u iznosu od 1000 km.

Za realizaciju istog se zadužuju Bože Hrstić/nadzor na izvršenju radova/ i Tonko Rogić za realizaciju isplate naknade.

4.Zadužuje se Matan Skoko da realizira odluku Upravnog odbora, da se produži ugovor za održavanje groblja sa Božom Hrstićem za 2016-tu godinu,pod istim uvjetima koji su navedeni u osnovnom ugovoru.

5.Zadužuju se Ante Primorac i Lukas Markić da prikupe ponudu za izradu rešetke/zamjena trenutno postavljene daske/ na odvodnom kanalu ispred mrtvačnice u dužini cca 13 metara,.Ponudu zatražiti od Berislava Bunoze do 15.02.2016 godine, te da se ista ugradnja rešetke i realizira.

6.Dopunjava se Odluka o uvjetima izgradnji grobnih mjesta na novom dijelu groblja,koja se odnosi na izradu partera, puta,sađenje drveća i sl oko novoizgrađenih grobnica.

Parter, kocka ili sl,te sađenje drveća,cvijeća i sl. mora biti jedinstveno riješena i nije dozvoljeno postavljanje bilo kakvih kocki, partera ili slično, te sađenje bilo kakvog drveća između grobnica , a pogotovo između predviđenih komunikacija-putova između redova grobnica,bez odobrenja komisije za radove na groblju/Ante Primorac,Lukas Markić i Goran Spajić/.

Postojeća i navedena komisija za izvođenje radova,obaviti će stručne konsultacije i dati prijedlog Upravnom odboru koji će donijeti i ove uvjete uređenja oko novoizgrađenih grobnica i predviđeni putova pristupa istim.

Molimo korisnike za razumijevanje, kako bi se izbjeglo šarenilo ugradnje raznih vrsta i boja kocki i sađenje drveća bez plana.

Rok komisiji za prijedlog dopunjene odluke UO udruge je 31.03.2016 godine.

Komentari   

 
+2 #1 Diskrimirani 2016-02-05 11:22
Kako vas nije sramota gospodo Radiška da donosite odluke na svoju ruku? Da vam pojasnim, trebali bi opet ponuditi natječaj za čišćenje groblja i mrtvačnice, a ne produžavati ugovor sa gos. Božom Hrstić. To kažem jer ima još zainteresani za obavljanje tih radnji, a i na prošlim ponudama za obavljnje čišćenja bilo je ljudi koji su dali ponudu a bili su jeftiniji, a očito opet iz nečijeg interesa nisu dobili taj posao, a bilo je i ponuda koje uopće nisu dostavljene na vaš sastanak. Evo dat ću vam i jedan prijedlog u vezi otvora, najbolje bi bilo da otvore zamjenite za PVC jer ako budete bojali svake godine a morat će se bojati da bi se očuvali od propadanja i tako svake god po 1000 maraka ulaganja ispada da bi za 10ak godina isplatili sami sebe i nebi bilo više takvog ulaganja i troška. Ima tu još primjedbi, koje narod vidi ali još šuti, ali samo pitanje je dokada će šutiti.
Citat
 

Dodaj komentar

Radišići Portal nije odgovoran za sadržaj komentara i zadržava pravo brisanja onih koje smatra neprimjerenima!

Sigurnosni kod
Osvježi