Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

marijoMjesec prosinac je na vratima. Mnogima najdraže doba godine, blagdani, okićeni gradovi i brojne humanitarne akcije. Ne nazivamo ga bez razloga i mjesec darivanja.

Upravo u mjesecu darivanja i ove godine skupina novinara iz Mostara predvođenih Antonelom Vučić priprema još jednu humanitarnu akciju pod nazivom “Kad se male ruke slože, sve se može” za odjel Pedijatrije SKB-a Mostar.

Mališanima, kao i njihovim roditeljima posebno teško pada boravak u bolnici za vrijeme blagdana, stoga im se nastoji barem malo olakšati. Cilj je na trenutak zaboraviti na bolest, kad već moraju biti van svojih domova i obitelji te im vratiti osmijeh na lice.

Ove godine akciju darivanja dječice s odjela Pedijatrije SKB-a Mostar namjeravaju raditi 6. prosinca, na blagdan Svetog Nikole, kojem se djeca posebno raduju u blagdansko vrijeme.

Kako je kazala organizatorica, akciji se velikodušno odazvao predsjednik udruge Mala kapela Essen gospodin Marijo Primorac, koji će kupiti i donirati pidžame za dječicu s odjela Pedijatrije.

Današnji gosti u Vijestima plus uživo bili su nam Antonela Vučić i Marijo Primorac, od kojih smo doznali sve detalje o nadolazećoj humanitarnoj akciji “Kad se male ruke slože, sve se može”.

 

https://soundcloud.com/obicanradio/antonela-vucic-i-marijo-primorac?utm_source=clipboard&utm_campaign=wtshare&utm_medium=widget&utm_content=https%253A%252F%252Fsoundcloud.com%252Fobicanradio%252Fantonela-vucic-i-marijo-primorac