Održan koncert Mate Bulića : Blatnica vs Koćuša u Veljacima [foto]

DSC09334Putnik namjernik kud god pođe diljem BiH zatvori oči ili otvori može vidjeti prirodna čuda i  ljepote, nasmiješi ti se prirodna ljepota, jedna od njih je zasigurno vodopad Koćuša na rijeci Mlade koja niže slapa mijenja ime u Trebižat. Nalazi se5 km uzvodno od Vitine i oko12 km od Ljubuškog. Visina slapa je pet, a dužina50 metara. U blizini slapa nalaze se mlinovi i stupe, od kojih neki i danas rade.U neposrednoj blizini vodopada nije gorilo ništa osim pjesme i veselja u subotu 3.kolovoza2013. a glavni krivac je popularni pjevač Mare Bulić.

 Oda radosti

Naime, tu rijeka Mlade izađe iz ravnice i naiđe na čvrste vapnenačke stijene, pa se preko njih obruši sa visine i... Eto ljepote za gledati danima!

U istoimenom restoranu, na tom prekrasnom vodopadu, održao se spektakularni koncert Mate Bulića jednog i neponovljivog pjevača, čovjeka, prijatelja iz Blatnice. a Hercegovina mu je domaja i svijet,dva kozmosa koja su nerazdvojiva.

Gori gora, gori borovina“, opjevavao je Mate Bulić, pred mnogobrojnom publikom u Veljacima na „Kočuši“ a slapovi na  „Koćuša“ su na trenutak utihnuli kako bi odali odu radosti na zvuk koji je dopirao do samog slapa u subotu 3. kolovoza na 4.kolovoza.

U istoimenom restoranu, na tom prekrasnom vodopadu, sve je bilo živahno i radosno na spektakularnom koncertu „Mate Bulića“ prijatelja jednog, jedinog i neponovljivog koji je doveo do usijanja atmosferu pored hladne i tihe rijeke Trebižat.

 

Starost, mladost i radost na rijeci „Mlade“ do jutarnjih sati...uz odu rado


foto&text: TDT / radisici.ba

Dodaj komentar

Radišići port@l nije odgovoran za sadržaj komentara i zadržava pravo brisanja onih koje smatra neprimjerenima!

Sigurnosni kod
Osvježi